Over Mij

53596_3770638860676_854752056_o
Van kleins af aan ben ik al bezig met muziek en geluiden. Als 6-jarig jongetje begon ik met AMV (Algemene Muzikale Vaardigheid). Na een jaar mogen proeven van verschillende
instrumenten koos ik voor keyboard. Ik heb daar 10/11 jaar les in gehad. Het laatste jaar heb ik mijn keyboard lessen gecombineerd met een jaar elektrische gitaar. Na een tussen jaar heb ik daarna nog een jaar contrabas les gehad.

Op mijn 13de begon ik muziek te maken met fruity loops en later ook ableton en reason. 5 jaar later was ik klaar met mijn middelbare opleiding, ik wist al wat ik wilde doen. Ik moest en zou naar het HKU, om andere redenen dan dat ik er nu zit. Ik was veel bezig met elektronische muziek en daar wou ik verder mee. Ik besloot dat het handiger was om eerst een opleiding ervoor te doen. Een vriend van mij zat op dat moment op het deltion. Hij raadde mij de opleiding audiovisueel aan. Dat heb ik 2 jaar gevolgd en ik kwam er daar al snel achter dat ik het veel leuker vond om met opnames en live-registratie’s bezig te zijn. Veel toffe dingen gedaan, van hengelen op pinkpop tot intieme sessie’s met knalland. Heel veel praktische kennis opgedaan. Na 2 jaar haalde ik daar mijn diploma en was ik ondertussen ook aangenomen op het HKU voor de opleiding Audio design.